Boende

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel® & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du Vellinge Golfklubb på enbart 20 minuter. Gångavstånd från V.a Ingelstad tågstation till golfklubben på ca 5 minuter.

Pris:
1355:-/person i enkelrum inkl frukost och 1 st greenfee på Vellinge Golfklubb
1815:- i dubbelrum inkl frukost och 2 st greenfee på Vellinge Golfklubb

Kontakt:
book@clarionlive.se
Dag Hammarskjölds torg 2

211 18 Malmö, Sverige

Good Morning Hotel Malmö

Good Morning+ Malmö har 259 fina rum och möteslokaler för 6-400 personer. Hotellet har bra och smidiga parkeringsmöjligheter för ca 70/dygn samt egen relaxavdelning och litet gym. Hotellet passar fint för inte minst bilande golfare. Det perfekta idrottshotellet. Det är ca 2 mil och 30 minuter dörr till tee, Good Morning Hotel Malmö till Vellinge GK. Många väljer att bo på Good Morning i Malmö då det är enkelt att komma till hotellet från motorvägarna och hotellet har bra parkering. Det går snabbt att ta sig till Malmö city till fots, på cykel eller med bil/buss/taxi. Hotellet har bar och restaurang för samling efter golfrundan.

Hotellet är granne med det stora Stadionområdet och Stadionmässan, MFFs hemmaarena Stadion, Baltiska Hallen, andra idrottsarenor och Pildammsparken.  Centralstationen och Malmö Centrum finns på bekvämt avstånd, bara 3 km från hotellet. Köpcentret Mobilia med sina ca 115 butiker ligger endast med fem minuters promenad från hotellet. Malmö Arena, Malmömässan, köpcentret Emporia och tågstationen i Hyllie ligger endast 3 minuter bort med buss eller bil. Därifrån går även tåg mot Vellinge och Vellinge GK. Varmt välkomna!

Kontakta hotellet direkt för prisuppgift: Tel +46 40-672 85 70  eller malmo@gmorninghotels.se

HITTA TILL OSS
E6/E20/E22 från norr, väster och söder, tag av vid Svågertorp mot Malmö C och sjukhus. Följ Trelle­borgsvägen och tag vänster vid första trafikljuset mot Stadiongatan. Passera två trafikljus, hotellet ligger på höger sida på Stadiongatan.

Hotel Mortensen – Malmö

Hotel Mortensen ligger i Malmös absoluta centrum, i ett av stadens vackraste sekelskifteshus. Ett steg utanför dörren finns ett stort utbud av butiker, restauranger, gallerier och muséer.

På fem minuters promenadavstånd finns både Malmö Central och Citytunneln. Utanför dörren möter du Stortorget, Gustav Adolfs torg och Lilla torg med sina mysiga uteserveringar.

Hotellet är smakfullt inrett med en variation av antika stilfulla möbler och har all modern utrustning för dagens resenärer.

Alla rum på vårt hotell är rökfria, har parkettgolv och är inredda med antika stilfulla möbler, skrivbord med rejäl arbetsyta och trådlös Internetuppkoppling.

I vår golfpaket ingår följande:
Övernattning i ett dubbelrum med frukostbuffé
Greenfee på någon golfbana vi samarbetar med
Frukt & Chokladfat på rummet
3-rätter middag i hotellets Brasserie Mortensen
Pris från: 1395:-/person

Hotel Mortensen
Baltzarsgatan 45, 211 36 Malmö
Contact: +46 (0) 40-66 55 700
info@hotelmortensen.se

Hotel Magasinet, Trelleborg
Det är härligt med golf!

Ännu härligare är det när man kan bo bra i något av våra fräscha rum med utsikt mot hav eller stad, vilket man nu tycker är trevligast, avnjuta Magasinets goda frukost och som grädde på moset [det är ju ett golfpaket vi talar om] spela golf på någon av Skånes bästa golfbanor; Trelleborgs GKTegelberga GKVellinge GK eller Söderslätts GK.

Välkommen till en golfweekend i Trelleborg!

Pris:  825 kr/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 325 kr
Priset inkluderar en övernattning med frukost samt en greenfee på valfri golfklubb i paketet.
Priset gäller helger och hela juli 2017.
Boka golfpaketet på 0410-188 99 eller bokning@hotelmagasinet.com
Bokningskod: Magasinet 4:a

Minnesberg Bed & Breakfast

Detta mysiga B&B ligger endast 13 min med bil från Vellinge Golfklubb

Golfpaket:

Del i dubbelrum
Frukostbuffé
1 Greenfee
850:-/person och natt
Gäller alla dagar i veckan, i mån av plats

Enkelrumstillägg: 375:- SEK/person och natt

För bokning av golfpaket – kontakta Minnesberg B&B och ange under Speciella önskemål att du vill boka golfpaket. Ange också era Golf-ID om ni vill få bokning av starttider på Vellinge Golfklubb.

LÄNK TILL WEBBSIDA: https://minnesbergbnb.com/