Golfsimulator

TRACKMAN GOLFSIMULATOR (ÖPPNAR UNDER VÅREN 2020)

Ni har nu möjligheten att spela några av de bästa banorna i världen, samtidigt som du får exakt och värdefull data om dina slag och bollflykt.

Simulatorn kan användas för att uppleva en sällskapsrunda med dina vänner, som ett träningsredskap. Det är även en perfekt plats att anordna ett företagsevenemang för kunder och anställda? Simulatorn på Vellinge Golfklubb gör det möjligt att hålla igång svingen året om.

Det går även bra att boka in en lektion med en av våra duktiga PGA-tränare: http://www.vellingegk.se/sv/startsida/pro/lektioner

ÖPPETTIDER

april-september

Vardagar     vid förfrågan

Helger         vid förfrågan

oktober-mars

Vardagar    09.00-14.00

Helger         vid förfrågan

Andra tider går att ordna via överenskommelse.

Observera att våra PGA-tränare har företräde till studion.

PRISLISTA*

55 min spel för medlem 295 kronor

55 min spel för gäster 395 kronor

Företagsevenemang kontakta oss

Normal speltid för 2-boll, 18 hål är ca 2 timmar.

Normal speltid för 4-boll, 18 hål är ca 3 timmar.

*Priset är för hyra av rummet, oavsett hur många som spelar.

Bokning sker via receptionen på tel. 040-44 32 55 alternativt via mail till info@vellingegk.se

Utlämning av koder/nycklar sker i receptionen under ordinarie öppettider om inget annat är överenskommet. Har ni aldrig varit i simulatorn tidigare ber vi er att ta kontakt med oss så ni vet hur det fungerar.

ORDNINGSREGLER

En timmes bokning är 55 minuter.

Häng av Er ytterkläder vid entrén

Enbart torra och rena skor i rummet. Använd enbart rena bollar utan reklamtryck.

Var vänlig städa undan och plocka upp allt skräp innan ni lämnar lokalen.

Svinga lugnt!