Friskvårdsbidraget

En historisk dom från Högsta förvaltningsdomstolen (HFD) den 12 januari 2018, följt av en tolkning från Skatteverket tre dagar senare, gav det glädjande besked Golfsverige arbetat hårt för och väntat på länge: Golf godkänns som friskvårdsbidrag.

Detta gäller för medlemmarna i Vellinge Golfklubb

Född 1988 eller tidigare oavsett medlemsform = Medlemsavgiften 1000 kronor resterande del är spelavgift.

Födda 1997 - 1989 oavsett medlemsform = Medlemsavgiften 500 kronor resterande del är spelavgift.

Född 1998 eller senare oavsett medlemsform = Medlemsavgiften 300 kronor resterande del är spelavgift.

För dig som golfare gäller följande:

* Du kan få upp till 5000:- i friskvårdsbidrag om din arbetsgivare godkänner det.

* Du kan använda det till allt inom golf bortsett från medlemsavgiften och tävlingsavgifter

* Privatlektioner och greenfee har en övre gräns på 1000:-, kostar det mer får du inte bidrag.

Läs gärna mer om Friskvårdsbidraget på denna länk: http://www.golf.se/klubb-och-anlaggning/friskvardsbidrag/

Har Ni några frågor eller funderingar kontakta  gärna kansliet på 040-44 32 55