Seriespel för damer Div 2 Södra

Årets Div 2 för Damer gick av stapeln på Elisefarm nu i helgen den 19-20/7. För Vellinge spelade: - Louise Kristersson - Daniella Andersson - Johanna Perman - Daniella Rönn Gyoni - Kim Ulander - Isabell Friberg Övriga tjejer i Teamet detta år var Cecilia Jädert, Elin Stenbeck, Emma Andersson samt Camilla Väson.

Elisefarm GC spelades i gött väder med mycket sol och lite vind.

Målsättningen med detta lag var och är hög, så därför hägrade ett avancemang till Div 1 såklart.

Med en fantastisk sammanhållning i truppen var alla där för varandra. De som inte blev uttagna i laget kom ut och gick caddie. Med andra ord bryr sig alla om varandra och gläds med framgångarna för laget, oavsett om du spelar ,är bänkad eller inte blivit uttagen i laguppställningen.

Detta är vår styrka nu och kommer förhoppningsvis redan nästa år att ta oss ytterligare en nivå i nästa års seriespel.

Som Coach känner jag stolthet över harmonin i truppen men såklart också över scorerna. Ta en titt här: Resultatlista Div 2 Damer Södra så förstår du vad jag menar. Några av siffrorna är fullständigt magiska!!!

I år blev det en 3:e plats ! ( 2 lag gick upp till Div 1)

Nästa år då ............

Hälsningar,