Damsektionen

Allmänt om damsektionen på Vellinge GK

Vår målsättning är att alla kvinnliga medlemmar och gäster ska känna sig välkomna och trivas i vår klubb.

Vi vill också stimulera fler damer till att medverka i vår verksamhet och därigenom få nya kamrater, trevligt umgänge och möjlighet att utveckla golfspelet.

Vi informerar om våra aktiviteter via klubbens hemsida och anslag.

Damsektionen ansvarar även för deltagande i Skånes Golfförbunds Seriegolf i Skåneserien.

Vi samarbetar med 8 klubbar i utbytesgolf och har tävling på resp. bana utan greenfee.

Damsektionens främsta uppdrag är att värna om damernas intresse ute på klubben. Detta kan vara allt från ansvarig för tävlingar, modevisningar etc. Känner du att du vill vara mer delaktig i vad vi sysslar med tag gärna kontakt med någon av kontaktpersonerna så hjälper dem dig.