Pro

Hej medlemmar!

Hej, vi heter Emil Bergström och Per Johansson och är PGA- utbildade och tillsammans har vi lång erfarenhet inom sporten.

Ett av våra stora mål är att rekrytera fler juniorer till klubben. Detta kommer att ske i olika projekt gentemot Vellinge kommuns samtliga grundskolor.

"Dubbelt upp " får bli Klubbens junior mantra.

Tillsammans kommer vi båda att ansvara för coaching, utbildning samt rekrytering av juniorer.

Emil kommer även att ansvara för drift av range samt verkstad på Vellinge GK. Ett sätt att förenkla din golf är att ha nya och fräscha grepp under säsongen. Vi hjälper dig gärna så att du startar säsongen på bästa sätt.

Vår gemensamma filosofi är att " göra det svåra enklare" .......

Med bra kommunikation, empati, kunskap ,bekräftelse och genuint intresse för eleven samt med klubben, ser vi dessa ledord som en spännande formel för utveckling.

Vi ses på golfbanan!

Per Johansson                            Emil Bergström