Höstresa 2019

Åk med PGA-pro Emil Bergström på träningsresa till Bulgarien


Här ska vi spela tre spännande banor vid Svarta Havet.
Vi ska bo på femstjärniga Lighthouse Golf & Spa Resort. Här finns bland annat spa, som vi har gratis inträde till, restaurang och bar. Observera att ni på denna resan har All Inclusive. Detta betyder att mat och dryck på hotellet är inkluderad hela veckan. Precis utanför hotellet finns den vackra och utmanande Ian Woosnam-banan, Lighthouse Golf Club, med tillhörande träningsfaciliteter.


Vi skal spela 3 rundor på ovannämnda Lighthouse GC som är den lättaste av de tre banorna - men fortfarande med massor av utmaningar. Dessutom ska vi spela ett varv på områdets mest kända bana, Thracian Cliffs. Banan är väldigt utmanande och är placerad mycket spektakulärt längst ute på klipporna vid Svarta Havet. Det var här World Cup avgjordes 2013 med alla världsstjärnorna. Den femte rundan spelar vi på Black Sea Rama som av många anses vara Bulgariens bästa bana. Black Sea Rama är som Thracian Cliffs designad av legendariske Gary Player och det finns också här många underbara golfhål med fina vyer över Svarta Havet.


Under alla 5 golfdagarna kommer det att erbjudas träning med Emil, antingen före eller efter rundan. Tillsammans är målet att du skall förbättra din sving, ditt närspel och ditt spel på banan i en miljö som kittlar alla sinnen.


Så häng med på en unik golfresa med massor av golf på både träningsområdet samt banan. Dessutom kommer vi ha gott om tid till att umgås i baren och restaurangen efter dagens golf.


Begränsat antal platser finns så först till kvarn gäller.

 

För frågor kontakta Per 0708-805319 eller maila till per@vellingegk.se