Vårresa 2019 till Spanien!

Unik golfresa till Spanien... med så mycket mer!

Åk på golfresa med Per Johansson & Emil Bergström

Den 24-31 Mars bär det av till Alicante för den optimala vårresan.

Tillsammans är vårt mål att du skall förbättra din sving, ditt närspel, ditt spel på banan i en miljö som kittlar alla sinnen, samt att du skall få uppleva Alteas unika charm och ”hygge-känsla”! Någon vecka innan avfärd samlas vi för ett ”Uppstarts pass” på Vellinge GK (2 timmar). Dessa timmar är såklart inkluderade i resans pris.


Första 5 dagarna bor vi på Resort Villaitana som ligger vid golfbanan vi tränar och spelar på. Här finns 2 hotell, ett antal restauranger (5 middagar är inkluderad här), stort Spa samt två fina Jack Nicklaus banor. Den ena, Levante (värd för European Senior Tour tävling 29/11- 1/12 -2018) är en ganska lång och spännande mästarskapsbana medan Poniente är en mycket kortare och trixigare bana.


Därefter flyttar vi till Hotel Abaco i Altea de 2 sista dagarna. Per känner byn väl och tar därför gärna med dig/er på två kvällar och dagar i denna kulturstad, från 1100-talet, som har en annorlunda och unik känsla. Middagar dessa två kvällar i Altea är inkluderat i resans pris. Båda restaurangerna är högt rankade bland Gourmet-restaurangerna i Altea. På lördagen gör vi en ”byvandring” med inkluderad överraskning. En av kvällarna i Altea avrundar vi i unik hemmamiljö, där vi gemensamt i ”hyggemiljö” sammanfattar veckans händelser.


Så följ med på en unik golfresa med bra golf och ett koncept där vi blandar det tekniska, strategiska, kulturella och gastronomiska.


Per Johansson - Headpro Vellinge GK (PGA pro), utbildningsansvarig Vellinge Golfgymnasium samt ICF-Coach, ansvarar för träningen tillsammans med Emil Bergström - Pro Vellinge GK (PGA pro).


Gruppen kommer att bestå av max 19 resenärer.
Vi ser framemot att få möta din golf i den bästa av Costa Blanca miljöer.

 

Anmälan till:
Anmälan till Per Johansson på mail per@vellingegk.se / telefon 0708-80 53 19
eller Sweet Spot Travel, Mikael Jensen mail mikael@sweetspottravel.dk /
telefon 0045 4036 2888

Varmt Välkomna!