Aktuellt på banan

Vi är nu inne i eftersäsongen och större arbeten är inplanerade på banan. Här nedan redovisas inplanerade starter på projekten, men vi är alltid väderberoende och arbetsplaneringen blir påverkad. För dagsfärsk information kontakta kansliet på 040 - 44 32 55.

Hål 1-9 öppna:

• Utlagsmatta vid tee 50
  • Vintergreener
  • Slagmatta

Planerade arbeten

Normal banskötsel under veckan.

Övrig information:

Under denna tiden på säsongen påbörjar vi vinterarbeten på banan. Vi ser över och renoverar våra tees, samt träd kommer att hamlas, beskäras och i vissa fall tas bort. Det är främst våra pilar som när de är inne på spelfältet påverkar spelytornas kvalitet men även dränerings- och bevattningssystem. Du kan läsa mer om hur dessa planer ser ut i dokument som är nedladdningsbara på våra medlemssidor.

Var vänlig återlägg uppslagen torv.

Laga era nedslagsmärken även på foregreen.

Respektera avspärrningar och teeplaceringar.

Alla toaletter stängda ute på banan.

På drivingrangen är det självplock med vintebollar som gäller.

Golfbilar är undanställda för säsongen.

Rangen stänger varje måndag vid 18.00 för plockning av bollar. Öppnas åter upp på tisdagmorgon efter klippning (ca 08:30).

Hundar är tillåtna på banan, ej i klubbhuset.

På en del av våra vattenhinder finns en markerad linje. I dessa fall är det gränsen för pliktområdet och pinnens syfte enbart att uppmärksamma pliktområdet.