Golfsimulator

TRACKMAN GOLFSIMULATOR

Ni har nu möjligheten att spela några av de bästa banorna i världen, samtidigt som du får exakt och värdefull data om dina slag och bollflykt.

Simulatorn kan användas för att uppleva en sällskapsrunda med dina vänner, som ett träningsredskap. Det är även en perfekt plats att anordna ett företagsevenemang för kunder och anställda? Simulatorn på Vellinge Golfklubb gör det möjligt att hålla igång svingen året om.

Det går även bra att boka in en lektion med en av våra duktiga PGA-tränare: http://www.vellingegk.se/sv/startsida/pro/lektioner

TILLGÄNGLIGA TIDER HÖST/VINTER 2021

PEBBLE BEACH GOLF FINNS NU TILLGÄNGLIG FÖR SPEL

vecka 43 Tisdag, onsdag, fredag
vecka 44 Tisdag
vecka 45 Tisdag (enbart 12.00-14.00), onsdag, fredag
vecka 46 Tisdag, onsdag, fredag
vecka 47 Tisdag, onsdag, fredag
vecka 48 Tisdag, onsdag, fredag
vecka 49 Tisdag, onsdag, fredag
vecka 50 Onsdag, fredag

Bokningsbara tider/pass per dag:

Pass 1     09:30 – 11:30
Pass 2     12:00 – 14:00

60 min spel för medlem 300 kronor.

Andra tider kan gå att ordna via överenskommelse. Förfrågan ställs till info@vellingegk.se

Företagsevenemang kontakta oss för offert.

Priset är för hyra av rummet, oavsett hur många som spelar. (maxantal 3 personer)

Bokning sker via receptionen på tel. 040-44 32 55 alternativt via epost info@vellingegk.se

ORDNINGSREGLER
Anmälan sker i receptionen 15 minuter innan bokad tid
En timmes bokning är 55 minuter.
Häng av Er ytterkläder vid entrén
Enbart torra och rena skor i rummet. Använd enbart rena bollar utan reklamtryck.
Var vänlig städa undan och plocka upp allt skräp innan ni lämnar lokalen.
Överträdelse av satta regler beivras
Utlämning av koder/nycklar sker i receptionen under ordinarie öppettider om inget annat är överenskommet. Har ni aldrig varit i simulatorn tidigare ber vi er att ta kontakt med oss så ni vet hur det fungerar

Svinga lugnt!