Juniorträning Vellinge Golfklubb

 

Gruppindelning 

Vilken grupp du skall spela i beror på om du varit med och tränat tidigare samt vilket handicap du har. Nedan finns en utsatt riktlinje för vilken grupp du skall gå i. När du gör anmälan kan det hända att vi meddelar att du skall gå i en annan grupp för att det skall passa dig så bra som möjligt. 

Träning som ingår 

Schemat för 2021 finns att hitta under junior/träning med de tider och dagar som gäller. Alla gruppträningarna är 50 minuter och de individuella träningarna 25 minuter. Observera att ändringar/undantag i veckoträningen kan ske. 

När du är med i vår gruppträning ingår ett rangekort i träningsavgiften laddat med 50 uttag. Perfekt för de gångerna du är nere själv och tränar, detta hämtar du ut i shopen/receptionen när du betalt din träningsavgift. Under lektionerna ingår självklart träningsbollar. 

Vit & svart grupp på läger 

För er i vit och svart grupp så får ni ett eget läger där ni åker iväg till en bra anläggning och tränar och spelar. På påsk-/sommar-/höstläger är ni med iform av ledare, kommer att finnas med i ert spelarkontrakt.  

Tävlingar 

För att kunna använda det du lär dig på träningen behöver du spela också! Juniorkommittén kommer att anordna ett par extra tävlingar under säsongen. Det finns också många andra tävlingar under året som du kan vara med i. Ju fler som är med på tävlingarna desto roligare blir det! 

Pris för träningen 

Kostnad för att vara med och träna står under flik junior/träning. Det är ett pris för hela gruppträningen och individuella lektioner. Lägeravgiften kommer att ligga på 200kr/tillfälle. Inbjudan skickas ut separat. Träningsavgiften kommer att skickas ut som faktura över mail i samband med att träningen startar. 

Anmälan 

Om du vill vara med och träna behöver vi din anmälan. Det du då skall göra är att gå in på länken nedan och fylla i formuläret: 

https://docs.google.com/forms/d/1cnl5BGcLr1GOw_LX4QM7J4kXAraH6qrzxJhNe3vy9S4

Om du vill vara med från start nästa år behöver vi din anmälan senast 2020-12-31

Frågor? 

Om du har några frågor kring träning, gruppindelning, pris eller kanske något helt annat så får du gärna kontakta oss! 

 

Patrik Remahl                               Emil Bergström                  Per Johansson

Ordf. juniorkommittén             PGA Pro Vellinge GK         PGA Pro Vellinge GK

junior@vellingegk.se                emil@vellingegk.se          per@vellingegk.se 

Tel. 070-983 77 27                        Tel. 070-945 17 28            Tel. 070-880 53 19