Då var det klart med vår nya tränare

Då var alla papper påskrivna och vi är överens om upplägget. Låt oss få presentera Daniel Lindgren som med start den 1/1-2022 kommer att vara vår PGA-tränare (tillsammans med Per Johansson).

Daniel har många års erfarenhet som tränare ute på golfklubb. Närmast kommer han från Smørum GK i Danmark men har tidigare även jobbat på Söderslätts GK samt Flommens GK. Daniel har även varit en framgångsrik spelare på nationell nivå med segrar på Svenska Golftouren på sin meritlista. Vi är väldigt glada för att ha knutit upp Daniel till vår verksamhet och vi är övertygade om att detta kommer att stärka vår organisation ytterligare. Daniel kommer att "smygstarta" under hösten med träning för vår elit-juniorverksamhet. En närmare presentation av honom kommer inom kort.

Välkommen till klubben.

Calle Thelin