Damernas seriespel 2022

Den 10 maj startade damernas seriespel. Vi är anmälda i 3 kategorier : kat.1, Kat.2 och Foursome med hcp. Samtliga har nu spelat den första omgången med blandade resultat.

Kategori 1

Laget kämpade tappert på Abbekås. Vi var ett av 11 lag som kom i mål (13 lag var anmälda) och tog en nionde plats. I laget: Ann-Christin Månsson, Susanne Ahlcrona, Kristina Jädert och Britt-Marie Gustavsson. Nästa omgång spelas den 16/6 i Ystad.

Foursome laget

Gunhild Sträng, Anneli Löfgren, Gabriele Sponheimer och Christina Persson kämpade tappert i blåst och kyla på Tegelberga GK och tog 6-te plats av 13 tävlande klubbar. Mycket bra spelat av paret i kat.2! Foursome hcp spelar vi i Div.1. Nästa omgång spelas den 7/8 på Hinton GK.

Kategori 2

laget spelade sin första omgång den 17-de maj på Bedinge GK. Laget presterade jättebra och landade på 5 plats av 12. I laget: Ingalill Larneby, Helena Lilja, Ewa-Lisa Andersson och Monica Vallenback. Nästa omgång spelas den 14 juni på Söderslätt.

Tack till alla som deltagit i den första omgången. Det blev en bra början på säsongen!

Med vänlig hälsning,
Elisabeth Konar