Information gällande samarbetet med Trelleborgs GK

Styrelsen kan nu informera om att samarbetet med Trelleborgs GK kvarstår och nytt avtal är underskrivet för nästkommande säsong. I ett försök att hitta en balans i antal spelade ronder på respektive bana så kommer det ske en ändring mot tidigare år.

Från och med säsongen 2022 är det fria spelet på respektive klubb begränsat. Fritt spel gäller inte tiderna 08.30-11.30 alla dagar i veckan. Dessa tider är sk "Prime time" tider och är då för egna medlemmar eller betalande gäster. Utöver dessa tider är det fritt spel likt tidigare för er som har valt den sortens medlemskap.

Vellinge GK har under de senaste säsongerna gjort flertalet åtgärder för att skapa en attraktivare och mera tilltalande golfklubb för våra medlemmar-och gäster.

Styrelsen jobbar även kontinuerligt med att försöka hitta ytterligare samarbetsklubbar för att skapa mervärde för våra medlemmar och kommer att informera löpande om utvecklingen.

Med vänlig hälsning,

Vellinge Golfklubb