Nu påbörjar vi arbetet med studion

Nu har vi äntligen påbörjat arbetet med vår nya träningsstudio ute på klubben. Bygglovet har varit beviljat ett tag men vi har bara väntat med att få de sista bitarna på plats. Med en hjälp av golfstudio vill klubben förlänga säsongen, utveckla golfen och kunna erbjuda en bra helhet till våra medlemmar & samarbetspartners. Efter årsskiftet kommer bygget att ta fart på riktigt och går allt enligt plan så skall den vara färdigställd under april 2020.

Vellinge GK försöker att hela tiden förbättra och utveckla sin verksamhet. Under de senaste säsongerna har vi genomfört ett antal åtgärder som lyft anläggningen. Nu står vår drivingrange på tur och en golfstudio kommer att byggas. Förutom utslagsmattor inomhus kommer det att finnas teknik som kan användas av klubbens tränare i det dagliga arbetet. Detta är helt rätt i tiden och kommer bli ett enormt lyft för Vellinge GK. Tittar man runt bland andra klubbar så gäller det att hänga på i utvecklingen och erbjuda gäster, medlemmar och elitjuniorer en bra produkt. Detta är ett stort steg för oss som klubb och anläggning. Vi kommer nu att satsa stort på att lyfta oss på samtliga plan för att erbjuda våra medlemmar och besökare en trevlig plats där man kan knyta, vårda och stärka relationer och kontakter. Det innebär samtidigt att vi nu inom kort kommer kunna erbjuda möjligheten till golfspel samt träning 12 månader om året. Sedan tidigare erbjuder klubben belysning och kommer på sikt även addera infravärme på en del av våra slagplatser på vår drivingrange. Som medlem i klubben har man även under vintermånaderna tillgång till vårt träningsloft med fem slagmattor samt puttinggreen.

More to come.....