Vellinge GK vinnare av Matchligan 2020

Stort GRATTIS till alla Vellinge-juniorer som varit med och bidragit till denna seger!

Finalspelet (9-håls matcher) gick på fina Skyrups GK.
Finalen spelades mellan Vellinge GK och Abbekås GK, där Vellinge gick segrande med 3-1.
I dagens finalspel var det Felicia, Alexander, Aulis samt Lukas som representerade Vellinge GK och som coach hade dem vår "supertränare" Emil som lyckades få ut det bästa av våra spelare. Ni gjorde tillsammans 7 birdies i finalen där en var direkt avgörande för matchen. Aulis låg lika i sin match inför sista hålet och den matchen var avgörande för om det skulle bli särspel eller inte.... Då "limmar" Aulis inspelet till 1 meter från flaggan och sänker putten. Vi vill även tacka dagens motståndare Ängelholm och Abbekås för bra o trevliga matcher.