Verksamhetsplan

Allmänt om damgolfen i Vellinge GK

Vår målsättning är att alla kvinnliga medlemmar och våra gäster ska känna sig välkomna och trivas i vår klubb. Vi vill också stimulera fler damer till att medverka i vår verksamhet och därigenom få nya kamrater, trevligt umgänge och möjlighet att utveckla golfspelet. Det är viktigt för oss att hålla kontinuerlig kontakt med alla dammedlemmar och vi riktar speciell info till nya medlemmar. Damkommittén ansvarar för deltagande i Skånes Golfförbunds Seriegolf i Skåneserien. Vi samarbetar med 8 klubbar i utbytesgolf och har tävling på resp. bana utan greenfee.

Birdieträd

Vi fortsätter pryda vårt birdieträd i damrummet. Birdies gjorda under klubbens alla tävlingar räknas. Vid säsongens slut koras en vinnare.