Damernas tisdagstävlingar 2021

Spelas tisdagar under perioden 8 juni - 21 september (speluppehåll vecka 28-31) mellan kl. 08.00-18.00.

Tävlingsbestämmelser

Öppen för spelare från andra klubbar.

Singel. Slaggolf. 18 eller 9 hål.

Spel från Tee 50.

Spel med valfri partner.

Startavgift 40 kronor. OBSERVERA ATT DET ÄR OBLIGATORISK BETALNING I SAMBAND MED ANMÄLAN. Inga efteranmälningar godtas.

Starttider

18 hål

Samling för lottning klockan 08.30 (utomhus). Första start kommer då att ske runt klockan 09.00 och framåt. Se till att ha en bokad starttid för att kunna deltaga. Medlemmar kan boka vardagsspel obegränsad tid innan men maximalt ha 6 samtidiga bokningar i systemet. För mer information kontakta Bitte Larsson på bitte.larsson2@icloud.com

9 hål

Om du vill spela 9 hål under dagen tag kontakt med Birgitta Carlsson, 070-678 75 79. Om annan tid – boka enskilt. OBS! Speltider kan reserveras 14 dagar innan.

Klassindelning

18 hål   A:  –21,3 B:  21,4 – 36,0

9 hål      en klass upp till 36,0

Spelare får själv välja om hon vill byta klass under säsongen, men då får endast närvaropoäng tas med. Byte av klass får göras en gång per säsong.

Spelare som sänker eller höjer sitt hcp så de hamnar i ny klass men vill fortsätta i påbörjad klass måste meddela kansliet detta vid varje anmälan.

Poängfördelning

Flitpoäng delas ut med 3 poäng per tävling till samtliga deltagare (förtsatt fullföljd rond)

Extrapoäng delas ut varje omgång enligt Order of Merit systemet upplagt i GIT-Tävling

Särskiljningsmetod

Om två eller flera spelare hamnar på samma poäng så skiljs dessa åt enligt följande:

Först räknas antalet 1:a placeringar och därefter 2:a placeringar osv.

Scorekort ska visa namn, klass, exakt hcp och erhållna slag. Signeras av spelare och markör och lämnas till kansliet.

Resultatsammanställning sätts upp löpande inför nästkommande omgång.

Avslutningsmiddag tisdagen den 28 september med middag och prisutdelning för tisdagstävlingarna. För damer som spelat 13 tisdagstävlingar är middagen avgiftsfri.

Birdieträd vi har ett birdieträd i omklädningsrummet och det gäller bara om man gör birdie på tisdagsgolfen