Damernas tisdagstävlingar 2022

Spelas tisdagar under perioden 5 april - 27 september (speluppehåll vecka 28-31) mellan kl. 08.00-18.00.

Tävlingsbestämmelser

Öppen för spelare från andra klubbar.

Singel. Slaggolf. 18 eller 9 hål.

Spel från Tee 50.

Spel med valfri partner.

Startavgift 40 kronor. OBSERVERA ATT DET ÄR OBLIGATORISK BETALNING I SAMBAND MED ANMÄLAN.

Starttider

18 hål

Samling för lottning klockan 08.30 inne i klubbhuset. Första start kommer att ske klockan 09.00 fram till klockan 09.30. Spelar man senare under dagen så bokar man sin egna starttid via mingolf.se. För mer information kontakta Bitte Larsson på bitte.larsson2@icloud.com

9 hål

Om du vill spela 9 hål så är det samling för lottning vid 09.00 inne i klubbhuset. Start kommer att ske mellan klockan 09.40-09.50. Spelar man senare under dagen så bokar man sin egna starttid via mingolf.se. För mer information kontakta Wiveca Lindström på wiveca.lindstroem@telia.com

Om annan tid – boka enskilt. OBS! Speltider kan reserveras 14 dagar innan.

Klassindelning

18 hål   A:  –21,3 B:  21,4 – 36,0

9 hål      en klass upp till 36,0

Spelare får själv välja om hon vill byta klass under säsongen, men då får endast närvaropoäng tas med. Byte av klass får göras en gång per säsong.

Spelare som sänker eller höjer sitt hcp så de hamnar i ny klass men vill fortsätta i påbörjad klass måste meddela kansliet detta vid varje anmälan.

Poängfördelning

Flitpoäng delas ut med 3 poäng per tävling till samtliga deltagare (förtsatt fullföljd rond)

Extrapoäng delas ut varje omgång enligt Order of Merit systemet upplagt i GIT-Tävling

Särskiljningsmetod

Om två eller flera spelare hamnar på samma poäng så skiljs dessa åt enligt följande:

Först räknas antalet 1:a placeringar och därefter 2:a placeringar osv.

Scorekort ska visa namn, klass, exakt hcp och erhållna slag. Signeras av spelare och markör och lämnas till kansliet.

Resultatsammanställning sätts upp löpande inför nästkommande omgång.

Avslutningsmiddag tisdagen den 4 oktober med middag och prisutdelning för tisdagstävlingarna. För damer som spelat 13 tisdagstävlingar är middagen avgiftsfri.

Birdieträd det finns ett birdieträd i damernas omklädningsrum, gäller vid alla utlysta tävlingar på klubben.