Lektioner och kurser

Hej, vi heter Daniel Lindgren & Per Johansson och är PGA- utbildade och tillsammans har vi lång erfarenhet inom sporten.

På Daniels hemsida www.daniellindgrengolf.com kan ni läsa om lektioner, kurser, utrustning, resor och annat kul. För bokningar av lektioner och kurser med Daniel, gå in på genvägen www.daniellindgrengolf.com

Ett av våra stora mål är att rekrytera fler juniorer till klubben. Detta kommer att ske i olika projekt gentemot Vellinge kommuns samtliga grundskolor.

"Dubbelt upp " får bli Klubbens junior mantra.

Tillsammans kommer vi båda att ansvara för coaching, utbildning samt rekrytering av juniorer.

Daniel kommer även att ansvara för drift av range samt verkstad på Vellinge GK. Ett sätt att förenkla din golf är att ha nya och fräscha grepp under säsongen. Vi hjälper dig gärna så att du startar säsongen på bästa sätt.

Vår gemensamma filosofi är att " göra det svåra enklare" .......

Med bra kommunikation, empati, kunskap ,bekräftelse och genuint intresse för eleven samt med klubben, ser vi dessa ledord som en spännande formel för utveckling.

Vi ses på golfbanan!

Lektionsutbud - Per Johansson

Privatlektioner
1 person
20min 300kr
30min 450kr
45min 650kr

Pris per extra person, 50 kr/person max antal 6 pers

Grupplektioner

3-6 personer

1,5h 1350kr

Lektionspaket Per Johansson

3 lektioner 1595kr

5 lektioner 2595kr

10 lektioner 4995kr

(Varje lektion är 40 min)

Spellektion 9 hål (2 timmar)

2-4 pers 1500kr

Lektionsutbud - Daniel Lindgren

Privatlektioner i studio med Trackman och video - Daniel Lindgren

25 min 375kr

50 min 750kr

Bokas enklast via www.daniellindgrengolf.com, där kan du se kalender och boka där igenom.

Grupplektioner

3-6 personer

1,5h 1350kr

Lektionspaket i studio med Trackman och video - Daniel Lindgren