Boende

Quality Hotel View

På Quality Hotel View befinner du dig mitt i händelsernas centrum. Hotellet ligger i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö, granne med bla The Point, Malmö Arena, Emporia och MalmöMässan.
Hotellet som öppnade 2016 har 302 välplanerade och bekvämt inredda hotellrum på 16 våningar. I anslutning till lobbyn hittar du både Bar X och Brasserie X där du äter och dricker gott efter golfrundan. Som gäst hos oss har du även tillgång till vårt gym och relaxavdelning med bastu, och såklart gratis wifi.
Precis utanför hotellets entré kan hoppa på Pågatåget som tar dig till Vellinge Golfklubb på endast 10 minuter. Du hoppar av tåget på Västra Ingelstad station och har sen ca 5 minuters promenad till golfklubben.

Vi skräddarsyr ditt golfpaket enligt önskemål, kontakta hotellet för mer information. 

Kontakt: 
Telefon: 040-374100, tonval 4 för Paket- & Specialbokning
E-post: q.view@choice.se
Hyllie Stationstorg 29, 215 32 Malmö

Till hemsidan

Axatorpsgården

Bo på en äkta skånegård, endast 18 minuter med bil från golfklubben. Gården bjuder på en genuin atmosfär, som om tiden stått still, men med alla bekvämligheter man kan önska sig! Vi erbjuder tre dubbelrum på Höskullen med delade badrum samt Rum Stallet på bottenvåningen med egen ingång och badrum.

I golfpaketet ingår del i dubbelrum, frukostbuffé och en greenfee.

Pris för Höskullens rum 800 kr/person och natt.
Pris för Rum Stallet 1100 kr/person och natt.
Enkelrumstillägg 500 kr.

Önskar ni att äta på gården, går det bra att förboka vid bokning.

Boka via telefon +46 730 45 18 12 eller via mejl till hej@axatorp.se.

Varmt välkomna till oss önskar familjen Gröndal

Till hemsidan

Quality Hotel The Mill

På Quality Hotel The Mill välkomnas du med kryddiga färger och en ombonad känsla. Hotellet som öppnade 2019 har ett perfekt läge i centrala Malmö på Amiralsgatan, nära Triangeln och Möllan. 
Förutom 224 smakfullt inredda hotellrum på 13 våningar har hotellet också en egen cocktailbar The Mill Bar. Efter golfrundan kan du äta och dricka gott i restaurangen Brasserie X där det lagas goda och okomplicerade rätter från grunden med en kryddig twist. Som gäst hos oss har du även tillgång till vårt gym och såklart gratis wifi.
Om du inte vill ta bilen till golfbanan så kan du ta tåget från Triangelns station som tar dig till Vellinge Golfklubb på endast 15 minuter. Du hoppar av tåget på Västra Ingelstad station och har sen ca 5 minuters promenad till golfklubben.

Vi skräddarsyr ditt golfpaket enligt önskemål, kontakta hotellet för mer information. 

Telefon: 040-6646000, tonval 4 för Paket- & Specialbokning
E-post: q.themill@choice.se
Amiralsgatan 19, 211 55 Malmö

Till hemsidan

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel® & Congress Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster.

Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du Vellinge Golfklubb på enbart 20 minuter. Gångavstånd från V.a Ingelstad tågstation till golfklubben på ca 5 minuter.

Pris: På förfrågan

Kontakt:
Telefon: +46 40 20 75 00
E-post book@clarionlive.se
Dag Hammarskjölds torg 2
211 18 Malmö, Sverige

Till hemsidan

Dannegården

Längst Sydkusten ligger det familjära boutiquehotellet Dannegården.

Är du precis som oss ett stort fan av golf? UNDERBART! På Dannegården kan ni tillbringa härliga dagar med golfklubban i högsta hugg.

Samla bästa gänget & spela några rundor på Vellinge GK & kom tillbaka till Sydkusten för goda drinkar på solsidan & njut i vår unika trädgård med utomhusbar. Bada i vår sköna cocktailpool / jacuzzi, värm er i bastun & njut i någon av de gemytliga loungerna. Avsluta kvällen med en italiensk a la carte som vår italienska köksmästare har komponerat med passion & kärlek.

Vakna upp till en stadig frukostbuffé & ta någon runda golf till! Hur underbart låter detta?

Skräddarsy era dagar hur ni vill ha det!

Boka lättast på
0410-48180

Välkomna.

TILL HEMSIDAN

Good Morning Hotel Malmö

Good Morning+ Malmö har 259 fina rum och möteslokaler för 6-400 personer. Hotellet har bra och smidiga parkeringsmöjligheter för ca 70 SEK/dygn samt egen relaxavdelning och litet gym. Hotellet passar fint för inte minst bilande golfare. Det perfekta idrottshotellet. Det är ca 2 mil och 30 minuter dörr till tee, Good Morning Hotel Malmö till Vellinge GK. Många väljer att bo på Good Morning i Malmö då det är enkelt att komma till hotellet från motorvägarna och hotellet har bra parkering. Det går snabbt att ta sig till Malmö city till fots, på cykel eller med bil/buss/taxi. Hotellet har bar och restaurang för samling efter golfrundan.

Hotellet är granne med det stora Stadionområdet och Stadionmässan, MFFs hemmaarena Stadion, Baltiska Hallen, andra idrottsarenor och Pildammsparken.  Centralstationen och Malmö Centrum finns på bekvämt avstånd, bara 3 km från hotellet. Köpcentret Mobilia med sina ca 115 butiker ligger endast med fem minuters promenad från hotellet. Malmö Arena, Malmömässan, köpcentret Emporia och tågstationen i Hyllie ligger endast 3 minuter bort med buss eller bil. Därifrån går även tåg mot Vellinge och Vellinge GK. Varmt välkomna!

Kontakta hotellet direkt för prisuppgift: Tel +46 40-672 85 70  eller malmo@gmorninghotels.se

Hotel Mortensen – Malmö

Hotel Mortensen ligger i Malmös absoluta centrum, i ett av stadens vackraste sekelskifteshus. Ett steg utanför dörren finns ett stort utbud av butiker, restauranger, gallerier och muséer.

På fem minuters promenadavstånd finns både Malmö Central och Citytunneln. Utanför dörren möter du Stortorget, Gustav Adolfs torg och Lilla torg med sina mysiga uteserveringar.

Hotellet är smakfullt inrett med en variation av antika stilfulla möbler och har all modern utrustning för dagens resenärer.

Alla rum på vårt hotell är rökfria, har parkettgolv och är inredda med antika stilfulla möbler, skrivbord med rejäl arbetsyta och trådlös Internetuppkoppling.

I vår golfpaket ingår följande:
Övernattning i ett dubbelrum med frukostbuffé
Greenfee på någon golfbana vi samarbetar med
Frukt & Chokladfat på rummet
3-rätter middag i hotellets Brasserie Mortensen
Pris från: 1395:-/person

Hotel Mortensen                     
Baltzarsgatan 45, 211 36 Malmö                       
Contact: +46 (0) 40-66 55 700                           
info@hotelmortensen.se     

Hotel Magasinet, Trelleborg

Det är härligt med golf! Ännu härligare är det när man kan bo bra i något av våra fräscha rum med utsikt mot hav eller stad, vilket man nu tycker är trevligast, avnjuta Magasinets goda frukost och som grädde på moset [det är ju ett golfpaket vi talar om] spela golf på någon av Skånes bästa golfbanor; Trelleborgs GKTegelberga GKVellinge GK eller Söderslätts GK.

Välkommen till en golfweekend i Trelleborg!

Pris:  825 kr/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 325 kr
Priset inkluderar en övernattning med frukost samt en greenfee på valfri golfklubb i paketet.
Priset gäller helger och hela juli 2017.
Boka golfpaketet på 0410-188 99 eller bokning@hotelmagasinet.com
Bokningskod: Magasinet 4:a

Minnesberg Bed & Breakfast

Golfpaket med spel på Vellinge golfklubb som ligger endast 13 min med bil från Minnesberg B&B.

Golfpaket:
Del i dubbelrum
Frukostbuffé
1 Greenfee
1000:-/person och natt
Gäller alla dagar i veckan, i mån av plats

Enkelrumstillägg: 375:- SEK/person och natt
För bokning av golfpaket - kontakta oss eller boka rum själv och ange under Speciella önskemål att du vill boka golfpaket.

Till hemsidan