Kommittéer

Är Ni intresserade av att sitta med i någon av våra kommittér eller vill veta mera vad de sysslar med ta kontakt med någon på kontaktlistan. Klicka på respektive kommitté för att hitta kontaktperson samt uppgifter.

Damkommittén

Allmänt om damgolfen i Vellinge GK

Vår målsättning är att alla kvinnliga medlemmar och gäster ska känna sig välkomna och trivas i vår klubb.

Vi vill också stimulera fler damer till att medverka i vår verksamhet och därigenom få nya kamrater, trevligt umgänge och möjlighet att utveckla golfspelet.

Vi informerar om våra aktiviteter via klubbens hemsida och anslag.

Damkommittén ansvarar även för deltagande i Skånes Golfförbunds Seriegolf i Skåneserien.

Vi samarbetar med 8 klubbar i utbytesgolf och har årligen tävling på resp. bana utan greenfee.

Damkommitténs främsta uppdrag är att värna om damernas intresse ute på klubben. Detta kan vara allt från ansvarig för tävlingar, modevisningar etc. Känner du att du vill vara mer delaktig i vad vi sysslar med tag gärna kontakt med någon av kontaktpersonerna så hjälper dem dig.

Till damkommittén

Juniorkommittén

Juniorkommittén består av följande sammansättning:

Patrik Remahl - Ordförande
Daniel Lindgren - PRO & ansvarig juniorträning
Per Johansson - PRO
Samuel Ljungholm - ledamot
Magnus Nilsson - ledamot
Joel Lignell Jacobsson - ledamot
Helena Jönsson - ledamot

Ni når oss via e-post: junior@vellingegk.se

Kika också in på Facebook-gruppen "Vellinge GK Junior"

Juniorkommitté

Seniorpluskommittén

Alla damer 50+ och herrar 55+ ska känna sig välkomna och trivas i våra gemensamma aktiviteter.

Vi vill på ett naturligt sätt träffas, umgås och golfa tillsammans.

Våra aktiviteter ska stimulera till att fler medverkar och på så sätt förstärka vi-känslan i klubben.

Vi informerar löpande om våra aktiviteter via mail, klubbens hemsida och på klubbens anslagstavla.

Har Du frågor, synpunkter eller nya idéer är Du alltid välkommen att kontakta någon av oss i Seniorpluskommittén.

Seniorpluskommitté

Tävlingskommittén

Tävlingskommitténs uppgift är att planera och organisera Vellinge GKs klubbtävlingar. Det är tävlingar som är avsedda för klubbens alla medlemmar och tävlingar som är öppna också för gäster. För att göra tävlingsverksamheten attraktiv behöver vi sponsorer, och gärna fler. Har du tips eller idéer om sponsorer - hör av dig!

För frågor eller synpunkter på tävlingsverksamheten är du välkommen att mejla någon av medlemmarna i Tävlingskommittén.

Tävlingskommitté