Juniorträning

Gruppindelning

Vilken grupp du skall spela i beror på om du varit med och tränat tidigare samt vilket handicap du har. När du gör anmälan kan det hända att vi meddelar att du skall gå i en annan grupp för att det skall passa dig så bra som möjligt.

Träning som ingår

Alla gruppträningarna är 60 minuter och de individuella träningarna 25 minuter. Observera att ändringar/undantag i veckoträningen kan ske. Schemat för 2024 finns under fliken "Grupperna i Juniorträning".

I våra olika grupper finns många fina förmåner, exempelvis Range-kort som går att använda utanför träningstimmarna som är schemalagda. 

Tävlingar

Under 2024 kommer vi i Juniorkommittén att återinföra veckotävlingen under säsongen. Dels på korthålsbanan, men dels även på den stora banan för de som har gröntkort. Detta för att juniorerna ska får användning för det dem lär sig under träningen och för att ta första klivet in till att börja tävla eller komma ut på banan.

Pris för träningen

Kostnaden för träningen varierar emellan de olika grupperna. Detta eftersom de olika grupperna har olika mängd träningstimmar. För priserna 2024, vänligen gå in på varje enskild sida för varje grupp. Träningsavgiften kommer att skickas ut som faktura över mail i samband med att träningen startar för året. 

Läger

Vi kommer under 2024 ha tre olika läger, Påskläger, Sommarläger och Höstläger. Till varje läger kommer det en separat inbjudan och tillkommer ingen extra kostnad för detta. På läger kommer juniorerna köra träning och få mat under dagen. Under de olika läger kommer Vellinges Elit-juniorer finnas på plats som ledare för grupperna.  

Anmälan

Om du vill vara med och träna behöver vi din anmälan. Det du då skall göra är att skicka ett mail till daniel@vellingegk.se

Frågor? 

Om du har några frågor kring träning, gruppindelning, pris eller kanske något helt annat så får du gärna kontakta oss, se kontaktuppgifter under fliken kontakt på hemsidan. Alternativt gå under huvud fliken för junior där svaren på de vanligaste frågorna finns. 

Anmälan

Om du vill vara med och träna behöver vi din anmälan. Det du då skall göra är att skicka ett mail till Junior@Vellingegk.se

Sociala medier

Följ gärna oss på Sociala medier för senaste uppdateringar gällande våra duktiga juniorers prestationer.